Lyby jordbær lagkage

Opkrift på Lyby jordbær lagkage

En lagkage bestående af 2 el. 3 bunde.​

Ingredienser:

  • 2-3 bakker jordbær
  • ½ l. fløde

​Fremgangsmåde:

  1. Fløden piskes
  2. Jordbærrene skylles og deles i æggedeleren
  3. Lagkagebundene, flødeskummet og jordbærrene lægges lagvis i nævnte røkkefølge ovenpå hinanden
  4. Der afsluttes med flødeskum på lagkagens side og med jordbær på toppen
  5. Et stort jordbær med has sættes i midten til pynt
  6. Kan selvfølgelig også pyntes med flag til festlige lejligheder

Portion størrelse:

Hvis lagkagen spises som dessert rækker én lagkage til ca. 10 personer.

(+45) 40 27 41 78
klaus@lybyfrugt.dk
Privatliv
Lyby frugtplantage
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Informationerne bliver opbevaret i din browser og bruges bl.a. til at genkende dig hvis du besøger hjemmesiden igen. Det hjælper os også med at forstå hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og brugbare.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bør altid være aktiveret så vi kan gemme dine cookie-indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder at du skal acceptere eller afvise cookies hver gang du besøger denne hjemmeside.